NAJAVA - CENTRALNA AKCIJA ČIŠĆENJA PODMORJA

07.06.2021. - 14:36 Grad Rab - Najava | Objavio: Admin | pregledano 419 puta

  • Google+

 

U subotu, 12. lipnja 2021. godine na području grada Raba s početkom u 12 sati održat će se centralna akcija čišćenja podmorja.

 

Riječ je o inicijativi koju je pokrenuo Klub podvodnih aktivnosti Amfora povodom obilježavanja jubilarnih 50 godina postojanja, a čiji su suorganizatori Hrvatski ronilački savez, Grad Rab i TZG Raba.

 

Pored sudjelovanja rapskih ronioca ovom se prigodom očekuje i dolazak ronioca članova Hrvatskog ronilačkog saveza, dok su se za brojne pripremne i popratne aktivnosti pored organizatora uključili mjesni odbori Banjol i Barbat, Udruge Komin i Dolin, Gradsko društvo Crvenog križa Rab te Dundovo, dok će Imperial Riviera d.d. managed by Valamar svojim doprinosom također dati podršku hvalevrijednoj inicijativi čišćenja podmorja.

 

Akcija čišćenja podmorja obuhvatit će područja Komunčice I i II, Banjolski i Barbatski kanal te uvalu Eufemija. Ovom prilikom zahvaljujemo svim roniocima te svim volonterima koji daju svoj doprinos u ovoj i sličnim akcijama čišćenja podmorja i priobalja, kako bi naš grad i otok održavali čistim i dostojnim prirodnih ljepota koje nas okružuju.

 

Samo zajedničkim angažmanom možemo ostvarivati željene rezultate!