NAJAVA - RAB WEB CONFERENCE, 24.5. - 27.5.2022. godine

23.05.2022. - 15:41 Grad Rab - Najava | Objavio: Admin | pregledano 84 puta

  • Google+


U terminu od 24.5. do 27.5.2022. godine na Rabu će se održati Rab Web conference, IT event koji će zasigurno postaviti Rab na sasvim jednoj drugačijoj ljestvici što se IT industrije tiče.


Polaznici će u četiri dana imati priliku slušati vrhunske predavače na području fronted kodiranja, backend programiranja i digitalnog marketinga (znanja koja su potrebna za izradu kompleksnih web projekata), a na Rab će doći 23 predavača iz najvećih Hrvatskih i svjetskih firmi (Google, Njuškalo, AirCash, Infobip, EPAM, Valamar, ECommerce Hrvatska, JadeALM, Pisalica, UpHeave, KG Media, Arbona, Ekobit i Trikoder).


Prvi dan konferencije je otvaranje kod zvonika Sv. Ivan u starogradskoj jezgri, gdje će nakon otvaranja konferencije uslijediti druženje (sve to u večernjim satima s početkom u 19:00 sati).


Drugi dan polaznici su raspoređeni u konferencijske dvorane jednog od tri Valamarova hotela (Padova, Imperial i Veli Mel u Loparu) čije su konferencijske dvorane rezervirane za taj event. Ovisno o odabranom predavanju, polaznik je usmjeren u određeni hotel.
Drugi dan navečer je druženje svih polaznika i predavača u Mahačevoj Villi gdje će se pričati o kriptovalutama nakon kojeg slijedi druženje uz glazbu.


Treći dan je identičan drugom danu i razlikuje se po tome što je navečer organizirana VIP večera sponzora, predavača i organizatora a polaznicima je organizirana vođena tura u kući Rabske torte i posjet samostreličarima.


Četvrti dan svi polaznici i predavači odlaze na Goli otok gdje će biti organizirana konferencija na kojoj će vlasnik AirCash aplikacije govoriti o uspjehu svoje aplikacije, Valamar o digitalizaciji koju trenutno provode, Marko Lohert o kvantnim računalima i predstavnik mega svjetske tvrtke koja zapošljava 60.000 ljudi, EPAM, će pričati o virtualnoj stvarnosti na internetu i izradi aplikacija takvog tipa.


Konferencija će biti snimana i može se pratiti i preko livestreama.


Isto tako, jedan sretni polaznik će biti nagrađen školovanjem u vrijednosti 6000€ u 4geeksacademy (školovanje za Full Stack developera).