Prijevoz - “WINGS FOR LIFE WORLD RUN” 2020.

29.01.2020. - 16:15 Grad Rab - Najava | Objavio: Admin | pregledano 1330 puta

  • Google+

 

NAJAVA - U TIJEKU SU PRIJAVE za besplatni autobusni prijevoz za PRIJAVLJENE trkače na ovogodišnju globalnu utrku “WINGS FOR LIFE WORLD RUN” 2020.

 

Drage trkačice i trkači,

 

Grad Rab i ove godine nastavlja s organizacijom BESPLATNOG AUTOBUSNOG PRIJEVOZA za sve sudionike ovogodišnje globalne humanitarne utrke „Wings for Life World Run“, a budući da je ostalo još svega nekoliko stotina slobodnih mjesta, preporučamo svima zainteresiranima da se što prije prijave isključivo putem službene stranice https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr.

 

Svoje mjesto mogu rezervirati svi prijavljeni trkači s područja grada Raba prijavom na e-mail: [email protected] (do popunjavanja autobusa). Molim Vas da dostavite svoje ime, prezime, adresu, te potvrdu o prijavi na utrku.

 

Hrvatska utrka kreće iz Zadra u nedjelju, 3. svibnja 2020. godine s početkom u 13 sati.

 

Prijavite se i pridružite tisućama ljudi diljem svijeta u jedinstvenom startu utrke čiji je cilj skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka, ali i potaknuti razumijevanje, pozitivu, potporu i zajedništvo.

 

Veseli nas Vaše sudjelovanje!

 

Grad Rab