RAB FILM FESTIVAL 2020!

19.08.2020. - 16:17 Grad Rab - Najava | Objavio: Admin | pregledano 778 puta

  • Google+

 

U subotu, 22. kolovoza s početkom u 20 sati u uvali I. PADOVA, u gradu Rabu održat će se drugo izdanje festivala istraživačkog filma - Rab Film Festivala - RAFF 2020..

 

Ova godina mnogim je filmskim festivalima najizazovnija do sada. Neki su svoje održavanje morali odgoditi za drugi dio godine, neki su djelomično i/ili u potpunosti prešli na online izdanja, a neki su svoje izvođenje prilagodili trenutnoj situaciji uzrokovanoj pandemijom virusa COVID-19.

 

Rab Film Festival je svoje prošlogodišnje izdanje završio projekcijom i proglašenjem pobjednika u morskoj uvali, gdje je publika gledala filmove s kaića. Jedno posve drugačije iskustvo doživljaja kina! Tako je ove godine odlučeno, u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama, vjernoj publici omogućiti upravo to nezaboravno kaich cinema iskustvo. Poseban doživljaj morskog kina - RAFF SEAPLEX KAICH - iskorak je u turističkoj i kino ponudi grada Raba, Jadrana, no i Hrvatske.

 

Organizatori, uz veliku pomoć sponzora i pokrovitelja, publici gledanje filmova omogućuju posve besplatno!

 

S kaića ćemo gledati dva filma, igrani i dokumentarni, filmove "Mater" i "Current Sea".

 

OBAVIJEST - RAFF

Obavještavamo Vas da se zbog realizacije manifestacije Rab Film Festival prometnica ispred Valamar Padova hotela, od spomenika do caffe bara Blue, zatvara kako slijedi:

 

- Petak, 21. kolovoza od 20 do 22 sata

- Subota, 22. kolovoza od 19 sati do nedjelja, 23. kolovoza 2.00 sata ujutro.

 

Hvala na razumijevanju!

 

OBAVIJEST - RAFF

Obavještavamo Vas da se zbog realizacije manifestacije prometnica ispred Valamar Padova hotela, od spomenika do caffe bara Blue, zatvara kako slijedi:

- Petak, 21. kolovoza od 20 do 22 sata

- Subota, 22. kolovoza od 19 sati do nedjelja, 23. kolovoza 2.00 sata ujutro.

 

Hvala na razumijevanju!