• VELIKA NAJAVA OVOGODIŠNJIH KANTUNA - KONCERT JELENE RADAN & MERITAS

VELIKA NAJAVA OVOGODIŠNJIH KANTUNA - KONCERT JELENE RADAN & MERITAS

15.06.2022. - 17:34 Grad Rab - Najava | Objavio: Admin | pregledano 70 puta

  • Google+

 
Koncert Jelene Radan & Meritas u četvrtak, 16.6.2022. g. veliki je uvod u ovogodišnje Kantune, sada već tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju koja će se od 17. do 21.6.2022. g. održati na više lokacija grada Raba. Ulaz na koncert je slobodan!


"Ljetna, glazbena poslastica" - Gloria
Tri priče i tri vrhunske glazbenice - najkraći je mogući opus koncerta koji će naše poznate pjevačice i autorice - Meri Jaman, Anita Valo i Jelena Radan u četvrtak, 16.6.2022. s početkom u 21 sat održati na lokalitetu Sv. Ivana u Rabu ususret ovogodišnjih Kantuna!
Ulaz na koncert je slobodan!


Najnoviji je to koncertni projekt nastao u njihovoj zajedničkoj radionici, posljednje među brojnim poglavljima njihove dugogodišnje suradnje, u kojoj su ostvarile niz projekata, a osvojile i brojne nagrade. Ovaj najnoviji, na veliko zadovoljstvo brojne publike, premijerno su predstavile 2020. u čarobnom ambijentu Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku.


Koncert Tri priče na Rabu održava se u svjetlu najnovijeg velikog uspjeha Jelene Radan s koncertom Fado&Voyage uz Zagrebačku filharmoniju u prepunoj dvorani Lisinski, te netom objavljenog novog albuma Pričaj mi i upravo lansiranog hit-singla Sve male opsjene Meritas u režiji Mare Milin.


Priče su to o tri velika osjećaja koja svi dijelimo - o sreći, tuzi i ljubavi koja uvijek na kraju prevlada, ispričane na tri različita načina, kroz tri glazbena stila i atmosfere: Meritasica u velikim uspješnicama Odjednom ti, Igra, Ova ljubav, Umjesto isprike, potom Jelene Radan u njezinim hitovima Voljet ću te sutra, Sjeti me se ljube, te naposljetku i kroz njihovu zajedničku priču, kroz pjesme, autore i izvođače koji su najviše utjecali na njihov autorski rad: Annie Lennox, Cyndi Lauper, Neil Young, Bryan Ferry, Mando Diao, Duran Duran, Depeche Mode...


Program je sufinanciran putem Natječaja Jer svirati se mora 2 provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. Koncert se održava uz potporu Grada Raba i Pučkog otvorenog učilišta Rab.
Ulaz na koncert je slobodan - stoga, nema opravdanja za nedolazak svih onih koji vole vrhunske izvedbe i dobru glazbu!