Rab – kartica za kvalitetu u turizmu / iznajmljivači

07.04.2022. - 13:13 Grad Rab - Obavijest | Objavio: Admin | pregledano 148 puta

  • Google+

U Rabu, 7. travnja 2022. godine

 

Dragi naši iznajmljivači,

 

Promišljajući o potrebama pripreme Vaših objekata za dolazak turista te konstantnoj potrebi za podizanjem konkurentnosti u turizmu, nudimo Vam novu aktivnost Rab – kartica za kvalitetu u turizmu.
Objavili smo Javni poziv u kojem su pozvane tvrtke, obrti i OPG – i koji imaju u svojoj ponudi artikle i usluge potrebne za opremu i rad u turizmu (građevinski materijal, posteljinu, sanitarije, deterdžente, usluge tiska, usluge prijevoda, usluge fotografiranja i snimanja, prodaja tradicionalnih rapskih suvenira i slično), da se uključe u projekt Turističke zajednice grada Raba: Rab – kartica za kvalitetu u turizmu, koji će biti namijenjena Vama, iznajmljivačima s područja Grada Raba.

 

Cilj projekta Rab – kartica za kvalitetu u turizmu je unaprjeđenje kvalitete usluge i proizvoda turizma Grada Raba, jačanje konkurentnosti i ukupnog lokalnog gospodarstva, ali prilika iznajmljivačima s područja Grada Raba, koji mogu ostvariti popuste.

 

Obveze iznajmljivača koji žele ishodovati Rab – kartica za kvalitetu u turizmu:
Prijavljeni kapaciteti u sustavu eVisitor
Uredno podmirene obveze turističke pristojbe i turističke članarine prema TZG Rab
Prijava online pristupnicom, e-mailom ([email protected]), telefonom (724 – 064) ili osobno u TIC – u TZG Rab, Trg Municipium Arba 8

 

Izrada kartice je besplatna za iznajmljivača.
Datum podjele Rab – kartice za kvalitetu biti će objavljena od strane TZ.


Osobne podatke koje iznajmljivači budu dostavili na obrascu Rab – kartica za kvalitetu u turizmu služiti će isključivo za potrebe izrade kartice i čuvat će za vrijeme trajanja projekta. Vaše osobne podatke podijelit ćemo tiskari radi izrade kartice te će nakon izrade tiskara odmah obrisati Vaše osobne podatke. Za sve informacije u vezi s Vašim osobnim podacima koji se prikupljaju u svrhu izrade kartice možete se obratiti službeniku za zaštitu osobnih podataka u uredu Turističke zajednice Grada Raba.

 

Srdačan pozdrav i uspješnu sezonu žele Vam,

 

 

Ivana Matušan, v.r.
Direktorica TZG Rab 
Nikola Grgurić, v.r.
Predsjednik TZG Rab