Upitnik za građane za male komunalne akcije za 2022. godinu

31.08.2021. - 22:33 Grad Rab - Obavijest | Objavio: Admin | pregledano 633 puta

  • Google+

 

Kako bi povećali transparentnost procesa izrade prijedloga proračuna Grada Raba i uključili građane da se svojim prijedlozima uključuju u proces izrade prijedloga proračuna, napravljen je Upitnik za građane za male komunalne akcije i redovno upravljanje pomorskim dobrom.

 

Putem Upitnika građani mogu dostavljati svoje prijedloge malih komunalnih akcija i upravljanja pomorskim dobrom za koje smatraju da ih je potrebno provesti na području njihovog Mjesnog odbora. Pod pojmom mala komunalna akcija podrazumijeva se gradnja, uređivanje i održavanje manjih objekata komunalne infrastrukture i manjih javnih objekata kojima se poboljšava komunalni standard građana na području Mjesnog odbora, a koji nisu obuhvaćeni drugim programom.

 

Prijedloge građani mogu dostavljati putem e-maila ili direktno na adresu na Obrascu Prijedloga male komunalne akcije i redovno upravljanje pomorskim dobrom za 2022. godinu do 30. rujna 2021. godine. Nakon isteka roka  za dostavu prijedloga, pri čemu svaki građanin ima pravo uputiti neograničeni broj prijedloga, gradske će službe analizirati svaki pristigli prijedlog u skladu s  mogućnošću provedbe i potrebnih financijskih sredstava.

 

Preuzimanje: Anketa