SVIM UČENICIMA I ŠKOLSKIM DJELATNICIMA ŽELIMO VESELU I USPJEŠNU ŠKOLSKU GODINU!

06.09.2021. - 17:30 Grad Rab - Razno | Objavio: Admin | pregledano 478 puta

  • Google+

 

Unatoč lijepom vremenu, visokim temperaturama i još uvijek velikom broju prisutnih turista, učenici su se nakon ljetnih praznika s današnjim danom ponovno vratili u školske klupe. Na nastavu danas, u dvije smjene, kreću svi, od prvašića do srednjoškolaca.

 

Kako bi onima koji su po prvi puta zakoračili u školske vode iskazali dobrodošlicu i uljepšali im početak novog životnog razdoblja, te im probudili interes za čitanjem, učenjem i temeljitim upoznavanjem vlastite povijesti i kulture, Grad Rab ih tradicionalno daruje prigodnim poklonom u skladu sa školskim kurikulumom. Ove ih je godine na klupama dočekala slikovnica „Hrvatska za djecu“, tekstualno-vizualna cjelina za otkrivanje i upoznavanje raznolikosti Domovine i njenih gradova, među kojima je i Grad Rab, a koja ima odobrenje Agencije za odgoj i obrazovanje kao pomoćno nastavno sredstvo.

 

Svim učenicima osnovne i srednje škole, njihovim ravnateljima, učiteljima i profesorima te ostalim školskim djelatnicima želimo sretan prvi dan škole uz puno uspjeha, lijepih iskustava i stečenog znanja u novoj školskoj godini, uz želje da uz odgovorno ponašanje svih nas, napokon mogu u potpunosti zamijeniti on line nastavu školskim klupama!