UPITNIK ZA GRAĐANE

01.09.2020. - 16:12 Grad Rab - Razno | Objavio: Admin | pregledano 756 puta

  • Google+

 

UPITNIK ZA GRAĐANE

ZA MALE KOMUNALNE AKCIJE I REDOVNO UPRAVLJANJE POMORSKIM DOBROM ZA 2021. GODINU

 

Što je mala komunalna akcija? Gradnja, uređivanje i održavanje manjih objekata komunalne infrastrukture i manjih javnih objekata kojima se poboljšava komunalni standard građana na području mjesnog odbora, a koji nisu obuhvaćeni drugim programom, npr. zelene površine, parkovi i dječja igrališta; putevi, sporedne ceste i nogostupi; kulturni, sportski i drugi javni objekti.

 

Kod prijave male komunalne akcije dovoljno je obrazložiti što je potrebno provesti i gdje na području vašeg mjesnog odbora i to što detaljnije radi lakše i realnije procjene novčane vrijednosti vašeg prijedloga. Ukoliko je moguće iz istog razloga molimo vas da priložite uz obrazac fotografije, slike i sl. lokacije na kojoj je po vašoj procjeni potrebno provesti malu komunalnu akciju.

 

Ukoliko imate više prijedloga, možete koristiti jedan obrazac uz jasno odvajanje rednim brojevima (1., 2., 3. prijedlog...).

 

Što je redovno upravljanje pomorskim dobrom? Redovno upravljanje pomorskim dobrom smatra se briga o zaštiti i održavanju pomorskog dobra u općoj upotrebi.

 

Ispunjeni obrazac za male komunalne akcije možete dostaviti putem maila na [email protected] ili osobno/poštom na adresu Trg Municipium Arba 2, Rab, a za redovno upravljanje pomorskim dobrom putem maila na [email protected]  ili osobno/poštom na adresu Trg Municipium Arba 2, Rab  najkasnije do 30. rujna 2020. godine.

 

1. Navedite na području kojeg mjesnog odbora bi se trebala realizirati predložena komunalna akcija ili redovno upravljanje pomorskim dobrom?

 

2. Navedite i objasnite prijedlog komunalne akcije ili prijedlog za redovno upravljanje pomorskim dobrom?

(Prilikom definiranja komunalne akcije potrebno je što preciznije definirati akciju, kako bi se mogla izraditi točna procjena. Primjerice, ukoliko se traži dječje igralište potrebno je navesti je li potrebna sanacija ili se traži izgradnja novog igrališta ili postavljanje samo nekih sprava tj. kojih. Svaka informacija je bitna – bez preciznog navoda procjena će biti okvirna te možda neće spadati u komunalnu akciju o kojoj se može odlučivati. Ukoliko raspolažete bilo kakvim informacijama vezano uz procjene, navedite ili ih priložite uz prijavu.

Za redovno upravljanje pomorskim dobrom definirajte što preciznije Vaše prijedloge kako bi se izvršila točna procjena vezana za zaštitu i održavanje pomorskog dobra u općoj upotrebi.

 

3. Navedite lokaciju gdje je potrebno provesti navedenu komunalnu akciju ili lokaciju za redovno upravljanje pomorskim dobrom.

(Molimo što preciznije navesti, poželjno priložiti fotografije ili bilo koji drugi vizualni dokaz kako se ne bi dogodilo da se procjenjuje kriva lokacija.)

 

 

Zahvaljujemo na sudjelovanju!

Ukoliko ne raspolažete svim potrebnim informacijama ili ih ne možete opisati u ovom obrascu molimo da navedete kontakt kako bi se procjena napravila u skladu s Vašim zahtjevom. U cilju nam je definirati potrebe građana i odgovoriti na sva pitanja za što nam je potrebna Vaša suradnja!

 

Preuzimanje: Obrazac