IZBOR KRALJA RAPSKOG KARNEVALA

11.02.2019. - 18:18 Grad Rab - Vijest - Video | Objavio: Admin | pregledano 2263 puta

  • Google+

U subotu, 9. veljače u gradskoj sportskoj dvorani službeno je otvorena maškarana veljača na Rabu, što je i potvrdila uvijek vesela i simpatična predaja ključa Grada meštrici Sanji i maškarama.

 

Brojnoj i dobro raspoloženoj publici, za što je najvećim dijelom zaslužan, već udomaćen voditeljski duo Battifiaca - Jurkotić, ove su se godine predstavile dvije maškarane grupe;
Hotelske sobarice i mnogo brojnije, draške cheerleadersice iliti "Natezačice" što je, već očekivano, izazvalo salve smijeha i aplauza.

 

Za ovogodišnjeg kralja rapskog karnevala tročlani žiri izabrao je jednu od „Natezačica“, točnije Kristijana Vidasa, koji će tijekom karnevalskog perioda uz meštricu Sanju predvoditi i nadgledati maškarana događanja.
U slučaju nemogućnosti obavljanja ove časne i zahtjevne dužnosti kralja karnevala mijenjat će ga njegov novoizabrani zamjenik Miljenko Tariba.
Uz zabavne i maštovite točke koje su priredili ovogodišnji natjecatelji, i urnebesne dosjetke voditelja koji u čitav program aktivno uključuju i publiku, atmosferu su podizali i članovi banda Nevera i na taj način najavili doista vesele i šarene dane u gradu Rabu.