Rab Jardin Fest

15.07.2019. - 21:52 Grad Rab - Vijest - Video | Objavio: Admin | pregledano 1071 puta

  • Google+

Druga večer drugog izdanja rapskog Jardin Festa, uz jedinstvenu prezentaciju rosé i pjenušavih vina pod tematskim nazivom "La vie en rosé", darovala je Rabljanima i njihovim gostima vrhunski glazbeni doživljaj uz koncert Massima Savića.

 

Izvrsno raspoložen, praćen vrhunskim glazbenicima, u inspirativnom okruženju, Massimo se opet potpuno predao publici koja je reagirala na svaki njegov poticaj, a kroz koncertni presjek prebogate karijere ovog izvanrednog pjevača upečatljivog glasa, mogle su se čuti izvrsne obrade bezvremenih hitova legendarne new wave grupe Dorian Grey, Štulićeve "Gracije", pjesama nastalih kroz suradnje s Nenom Belanom, grupom Meritas i Ivanom Dečakom, pa sve do Tutićevog "Stranca u noći" i hitova nešto novijeg datuma poput "Suze nam stale na put", "1 dan ljubavi". Nakon sjajnog završnog "medleya" u traženom bisu, publika je zasluženim ovacijama ispratila Massima i njegov bend.

 

Dan ranije na istoj pozornici, za ponešto drugačiji profil publike, sjajnim se koncertom predstavio i popularni Damir Kedžo, a o zanimljivoj ponudi rosé i pjenušavih vina na ovogodišnjem dvodnevnom Jardin Festu govorio je enolog Slaven Jelčić.

 

I ovoga se puta pokazalo kako ljetne manifestacije na otvorenom poput "Kantuna", "Jardin Festa" i nadolazećeg "Rab Jazz Festivala" itekako zaslužuju svoje mjesto u kulturno-turističkoj ponudi Grada Raba, a park Dorka polako postaje nezaobilazno mjesto na kulturnoj mapi grada i pozornica koja svojim živim kulisama i romantičnim ozračjem, privlači ne samo publiku, već i izvođače.

 

Jadin Fest, rapski festival dobrih okusa i ugodnih osjećaja, odvijao se u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Rab i pod pokroviteljstvom TZG Raba i Grada Raba.