• Uspješna suradnja Grada Raba i OŠ Ivana Rabljanina Rab
  • Uspješna suradnja Grada Raba i OŠ Ivana Rabljanina Rab
  • Uspješna suradnja Grada Raba i OŠ Ivana Rabljanina Rab

Uspješna suradnja Grada Raba i OŠ Ivana Rabljanina Rab

10.06.2022. - 12:58 Grad Rab - Vijest | Objavio: Admin | pregledano 48 puta

  • Google+

 

Svoj Dan Osnovna škola Ivana Rabljanina Rab obilježila je u petak, 27. svibnja 2022. godine na nešto drugačiji način nego što je do sada bilo uobičajeno, ali na zadovoljstvo svih školaraca i njihovih učitelja i profesora. Naime, ove su godine prednost dali zajedničkoj šetnji i boravku u prirodi uz popratne, radno – zabavne aktivnosti koje su raspodijelili prema interesnim skupinama.


 
Tim su povodom, a zbog izostanka službenog obilježavanja Dana škole, ravnateljica Anamari Šarin te školska psihologinja Tanja Rizner i socijalna pedagoginja Kristina Ribarić, ugošćene od strane gradonačelnika u prostorijama Grada Raba.


Ravnateljica Šarin gradonačelniku je zahvalila na dosadašnjoj iznimno dobroj suradnji uručivši mu prigodnu Zahvalnicu, te kao znak pažnje, umjetničke radove talentiranih učenika koji su gradonačelnika oduševili svojom kreativnošću.

 

Zajedničko druženje proteklo je u ugodnom razgovoru koji je uključivao osvrt na dosadašnju suradnju, na dogradnju škole, planove vezane uz predškolski i školski odgoj kojima se nastoji poboljšati uvjete školovanja i riješiti problematiku nedovoljnog kapaciteta vrtića. Pohvaljena je i uključenost škole u eko akcije i edukacije o gospodarenju otpadom u suradnji s Dundovom d.o.o. i općenito uključivanje djece u društvene aktivnosti za dobrobit zajednice. Nije puka fraza da su djeca naša budućnost. O njihovom znanju, stečenim navikama i vrijednostima te promjenama u načinu razmišljanja po pitanju odnosa čovjeka i prirode, doista ovisi budućnost našeg otoka. Oni su ti koji će stečene navike u budućnosti provoditi u djela i stvarati bolju zajednicu, stoga je svako ulaganje u odgoj i obrazovanje ulaganje u našu budućnost. Veliko hvala osnovnoj školi na uručenim poklonima uz želje da završetak ove školske godine svim učenicima i djelatnicima prođe što uspješnije!