Select Page

Na temelju članka 71. stavka 1. Zakona o pomorskom dobru i morskim lukama (Narodne novine, broj 83/23), Uredbe o vrstama djelatnosti i visini minimalne naknade za dodjelu dozvola na pomorskom dobru (Narodne novine, broj 16/24), članka 11. Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Raba za razdoblje od 2024. – 2028. godine (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 19/24) i Zaključka o raspisivanju Javnog natječaja za dodjelu dozvola na pomorskom dobru na području Grada Raba, KLASA: 023-01/24-01/58, URBROJ: 2170-2170-13/01-24-1, od dana 13. svibnja 2024. godine, Gradonačelnik Grada Raba objavljuje Javni natječaj za dodjelu dozvola na pomorskom dobru na području Grada Raba .

 

Natječaj se raspisuje za dodjelu dozvola na pomorskom dobru na području Grada Raba za obavljanje gospodarske djelatnosti, i to na dijelovima pomorskog dobra (mikrolokacijama), a sve sukladno tabelarnom prikazu (iz teksta Javnog natječaja) i grafičkom prikazu lokacija.

 

Natječaj se provodi prikupljanjem pisanih ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru. Ponude za dodjelu dozvola na pomorskom dobru podnose se od dana objave natječaja (13. svibnja 2024. godine) pa zaključno s danom 29. svibnja 2024. godine, u 10.00 sati.Prikupljanje ponuda provodi se dostavom putem preporučene pošte (na adresu Grad Rab, Trg Municipium Arba 2, 51280 Rab) ili neposrednom predajom u prijemnoj pisarnici Grada Raba na istoj adresi u zatvorenoj omotnici uz naznaku: „Za natječaj za dodjelu dozvole na pomorskom dobru – ne otvaraj“.

 

Natječaj provodi Povjerenstvo za dodjelu dozvola na pomorskom dobru. Povjerenstvo ocjenjuje ponude koje su pravodobne, potpune i ispunjavaju uvjete propisane ovim natječajem te na temelju zbroja bodova utvrđuje rang listu ponuditelja. Najviše rangirani ponuditelj je onaj ponuditelj čija je ponuda za pojedinu lokaciju ocjenjena s najvećim brojem bodova, uz ispunjavanje ostalih uvjeta propisanih natječajem.

 

Dokumentacija:

Odluke o odabiru najpovoljnijih ponuda i davanju dozvola na pomorskom dobru na području Grada Raba

Tekst Javnog natječaja za dodjelu dozvola na pomorskom dobru na području Grada Raba

 

Obrazac ponude – prilog I.

Obrazac izjave za fizičke osobe (obrtnike) – prilog II

Obrazac izjave za pravne osobe – prilog II

Obrazac izjave za fizičke osobe (obrtnike) – prilog III

Obrazac izjave za pravne osobe – prilog III

 

Grafički prikaz lokacija

Lokacije u naselju Supetarska Draga u Gradu Rabu

Lokacije u Gradu Rabu

Lokacije u naselju Banjol u Gradu Rabu

Lokacije u naselju Barbat u Gradu Rabu

Lokacije u naselju Kampor u Gradu Rabu

Lokacije u naselju Palit u Gradu Rabu

0