Select Page

U SPOMEN NA 5. KOLOVOZ – DAN POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

– Za odlazak u Gospić i na Ljubovo osobnim automobilima osiguran je prijevoztrajektom koji polazi iz Mišnjaka u ponedjeljak, 5. kolovoza 2024. u 6:30 sati, a vlasnici automobila na trajektnom pristaništu Mišnjak pred polazak trajektamogu podići identifikacijski natpis LJUBOVO 2024. temeljem kojeg im je osiguran besplatan prijevoz trajektom.

– Dolazak u Gospić planira se do 8:00 sati od kada slijedi okupljanje branitelja i ostalih sudionika na Trgu Zrinskog i Frankopana (Autobusni kolodvor Gospić) od kuda se u 8:30 sati organizirano polazi prema Ljubovu.

– Dolazak na Ljubovo planira se do 9:30 sati. U  9:30  održat će se komemoracija kod spomenika „Pobjednik“ na Ljubovu.

– Po povratku sa Ljubova, u 11:00 sati položit će se vijenac i upaliti svijeće kod Spomen križa na Gradskom groblju Gospić.

– U 11:30 sati u Gospiću na Trgu Alojzija Stepinca položit će se vijenci i upaliti svijeće kod spomenika hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata.

– Sveta misa služit će se u Katedrali Navještenja Blažene Djevice Marije u Gospiću s početkom u 12:00.

– Za sudionike programa obilježavanja Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Parku Kolakovac u Gospiću od 13:00 do 18:00 sati organizira se podjela obroka i zabavni program.

– Prijave se vrše do 2. kolovoza 2024. godine (petak) do 13:00 sati, u uredovno vrijeme, na broj telefona 777-460.

 

 

G R A D   R A B
I
BRANITELJSKE UDRUGE
IZ DOMOVINSKOG RATA

0