Select Page

Veleučilište PAR i Grad Rab čestitali polaznicima besplatnog programa cjeloživotnog obrazovanja na uspješnom završetku

Dekanica Veleučilišta PAR izv.prof.dr.sc. Gordana Nikolić prošlog je tjedna uz nazočnost gradonačelnika Nikole Grgurića u Velikoj vijećnici Grada Raba dodijelila uvjerenja o završenom programu polaznicima stručnog usavršavanja u visokom obrazovanju, program za stjecanje mikrokvalifikacije „Izrada i provedba projekata financiranih iz EU fondova“.

Riječ je o polaznicima s područja grada Raba koji su uspješno završili predavanja besplatnog programa cjeloživotnog obrazovanja koji se provodio u suradnji Grada Raba i Veleučilišta PAR iz Rijeke i to redovitom nastavom u trajanju od 165 sati. 

Program je u potpunosti financiran kroz odobreni vaučer Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji predstavlja financijski instrument dodjele javnih sredstava za obrazovanje odraslih. 

Gradonačelnik Grgurić čestitao je svim nazočnim dobitnicima uvjerenja te ih pohvalio što unatoč brojnim obavezama izdvajaju svoje slobodno vrijeme za stručno usavršavanje i rade na širenju svoga znanja. Grad Rab nastojat će i dalje suorganizirati i poticati ovakve i slične programe stručnog usavršavanja za potrebe cjeloživotnog učenja ukoliko se pokaže interes, s čime se složila i dekanica Nikolić naglasivši kako je izuzetno bitno da svi zainteresirani za nova znanja navedu područje interesa za konkretnu mikrokvalifikaciju u ponudi PAR-a.

Čestitamo svim dobitnicima uvjerenja!!!

0