Select Page

All female londonska grupa High on Heels i ove je godine uspjela rasplesati i zabaviti Rabljane i turiste na uvijek spektakularnoj posljednjoj večeri Fjere. 

Nakon pucnja topa kojim se Fjera zatvara i odličnog piromuzičkog vatrometa, koji je i ovaj put okupljene ostavio bez daha, nastupile su već poznate rapske gošće iz Londona. Sastav High on Heels je po prvi put nastupio 2018. na Rabu i već je tad bilo vidljivo kako odlično funkcioniraju strani glazbenici na Rabu.

Sastav High on Heels okuplja neke od najboljih londonskih DJ – ica i glazbenica, pritom stvarajući doživljaj izvedbe benda uživo. Ova isključivo ženska postava, u svojoj je šesteročlanom timu na Rabu ponudila zabavu kroz izvedbu DJ Kelly Marie te ostatka ekipe  – vokalistica, perkusionistice, sekcije trombona i saksofona.

Tako je i ovaj nastup spojio dobro poznate klasike plesne glazbe te trenutne hitove, što je itekako popularno posljednjih desetak godina, ali važno je reći da popularnost ovog koncepta ne posustaje, već se razvija i dobiva na kvaliteti.

Ovaj londonski sastav ima zaista mnogo iskustva u raznim tipovima događanja te impresivan portfolio odrađenih događanja na svjetskoj razini. Imale su priliku producirati emisije i glazbu za vrhunske brendove kao što su Audi, BMW, Swarovski, Pandora, Absolute, Cartier, Puma, Harley Davidson, Samsung i Red Bull te na ekskluzivnim after partyjima na svjetski poznatim događajima i ceremonijama dodjele nagrada za Chelsea FC, India Fashion Week, Elle Style Awards, Twilight London Film Premiere, FIFA Player of the Year Awards i više događaja Formule 1.

Sve ovo dokazuje kako Rab zaista ima zabavne programe na izuzetno visokom nivou te da je to pravi smjer za naredne turističke godine.

Istaknimo još kako članice sastava nisu krile oduševljenje publikom koja ih je odlično primila, organizacijom događaja, gostoprimstvu i profesionalnosti podrške njihova nastupa, a vjerujemo i kako ovo zasigurno nije posljednji susret Raba i grupe High on Heels!

U fotogaleriji pogledajte kako se Rab zabavljao uz High on Heels kroz fotoobjektiv Petra Lupića.

0