Select Page

U nedjelju, 25. kolovoza, Rabljani, njihovi prijatelji i gosti, četrnaesti put zaredom plivat će maraton za osobe s invaliditetom „Srcem protiv barijera“.

Grad Rab, Udruga Komin i Gradsko društvo Crvenog križa Rab glavni su organizatori, a portal Rab Danas i Radio Rab medijski pokrovitelji ovog humanitarnog maratona.

Pozivamo sve ljude dobre volje da podrže Krešu, pokretača maratona i osobu zaslužnu za pokretanje brojnih promjena u našoj zajednici i društvu kada je riječ o osobama s invaliditetom kako bi im se olakšao pristup društvenom životu zajednice. Svojim dolaskom dajete podršku osobama s invaliditetom i stvaranju jednakih mogućnosti za sve, a kupnjom majica s prepoznatljivim logom maratona doprinosite realizaciji planiranih projekata.

Zahvaljujući vrijednim volonterima Udruge Komin, ali i svima onima koji sudjeluju u organizaciji i osiguravanju maratona te mnogim dobrim ljudima i pokroviteljima, očekuje nas dobra atmosfera uz ukusan zalogaj i što je najbitnije, međusobno druženje. 

Okupljanje je kod rampe na Vodenči u Barbatu u 8 sati, dok start dionice Vodenča – Dolin (Mala buža) – Vodenča kreće u 8.30 sati kada će sudionici svih generacija već tradicionalno zapjeniti more.

Širimo ZAJEDNO poruku jednakih mogućnosti za sve, podržite i VI humanitarni plivački maraton!

Plakat/Foto: Hrvoje Hodak

0